Kylpyhuone – meiltä mm. suihkuseinät

Pienet toimitukset ja isot erät kohtuuhintaan Jyväskylän alueelta

Kaipaatko tilaan lisää avaruutta vai näkösuojaa? Lasin käyttö lisää tilan tuntua, mutta tuo tarpeen mukaan myös yksityisyyttä. Lasilla voidaan luoda pesutilaan kylpylämäinen hemmottelutunnelma, jossa yksityisyys ja avaruus kulkevat käsi kädessä. Lasin yksi tärkeämmistä käytännöllisistä ominaisuuksista kylpytiloissa on ehdottomasti estää roiskeveden kulkeutuminen väärään paikkaan. Lasin tasainen pinta on helppo pitää puhtaana ja se onkin käytetty materiaali esimerkiksi pesuainehyllyissä. Myös suihkuseinät tilaat meiltä edullisesti. 

Helposti puhdistettavat saranoidut suihkuseinät tuovat kylpyhuoneen siivoukseen kaivattua mielekkyyttä. Kylpyhuoneen peilillä saadaan lisää valoa ahtaisiin kylpytiloihin.

Mittatilauksena yksittäiskappaleet sekä isommat erät

Lasituspalvelu Pihlavamäki toteuttaa mm. suihkuseinät, lasihyllyköt ja peilit mittatilauksena niin yksityisten, taloyhtiöiden, yritysten kuin julkisen sektorin tarpeisiin. Valmistamme mielellämme niin pienemmät kuin isommatkin tuote-erät. Lasitusliikkeemme sijaitsee Muuramessa, lähellä Jyväskylää.

Katso myös saunan lasiseinät »