Ketterä lasitusliikkeemme Jyväskylän kupeesta palvelee yksityisiä, yrityksiä ja rakentamisen ammattilaisia joustavasti

Lasituspalvelu Pihlavamäki palvelee asiakkaitaan aina mittaus- ja suunnittelutyöstä asennukseen asti. Lasiliikkeemme tuotevalikoima sisältää kaikki rakentamiseen ja sisustamiseen tarvittavat lasit. Nykyaikaisen konekantamme ansiosta voimme valmistaa tarkalleen juuri sellaiset lasituotteet, kuin toiveena on. Syvään ammattitaitoomme kuuluu opastaa asiakastamme sopivan vaihtoehdon kartoittamisessa, antaa vinkkejä matkan varrelle ja suunnitella paras mahdollinen ratkaisu kohteeseesi, kohtuullisia kustannuksia kuitenkaan unohtamatta. Monipuolinen lasivarastomme mahdollistaa lyhyet toimitusajat koko Suomen alueelle.

Näin palvelemme:

Mittaus- ja asennuspalvelut »
Korjauslaitteet »
Tuotantopalvelut »

Lasituspalvelut yrityksille

Meiltä saat rakennuslasitukset vaativiin ja laajoihin kokonaisuuksiin. Tuotannostamme saat joustavasti myös isommat tilaus määrät läpi. Katso tarkemmin millaisiin lasitustoteutuksiin olemme vuosien varrella taipuneet. Korjauspalvelumme auttaa nopeasti rikkoutuneen lasin vaihtamisessa, aina uuden lasin valmistuksesta varsinaiseen asennustyöhön saakka.

Lasituspalvelut yksityisille

Tarjoamme kaiken tarvittavan saneeraus- ja uudiskohteisiin. Mittaamme, asennamme ja korjaamme kohdilleen kotitalouksien moninaiset lasitustarpeet. Lasi keventää ja avartaa niin modernia kuin perinteiseen malliin toteutettua ja sisustettua kotia. Myymälästämme löydät myös hyvän määrän erilaisia peilivaihtoehtoja sekä erilaisia alumiinilistoja ja -profiileita, joten tervetuloa ostoksille!

Luotettavaa lasituspalvelua

Lasituspalvelu Pihlavamäki palvelee kaikissa tilanteissa läpinäkyvästi ja avoimesti. Kerromme asiakkaillemme aina etukäteen mitä teemme, millaisin aikatauluin työ toteutetaan ja miten kustannukset kertyvät. Perheyrityksenä toimiva lasitusliike toimii aina parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan hyväksi. Vain siten luodaan kestäviä asiakassuhteita huomisellekin.