Korjauslasitukset

Rikkoontuneiden lasien korjaukset yksityisille ja yrityksille Jyväskylän alueella

Lasituspalvelu Pihlavamäki toteuttaa korjauslasitukset kaikenlaisiin kohteisiin Jyväskylässä ja lähikunnissa. Osaavien tekijöidemme avulla toteutamme kaikki korjauslasitukset alusta loppuun saakka. Kattavasta tuote- ja varastovalikoimastamme löydämme uuden lasin tilalle, ja tarvittaessa oma tuotantomme varmistaa erikoislasien valmistuksen. Olipa kyseessä rikkoontunut terassilasitus, erityslasi, lasikaide tai vaikkapa koristelasitus kodissa, yrityksesi tiloissa tai muussa kiinteistössä, olethan yhteyksissä. Huollamme, korjaamme ja vaihdamme lasitukset tarpeen mukaan.

Näin tilaat korjauspalvelumme:

Soita numeroon: (014) 631 269
Tai lähetä viestiä sähköpostitse: pihlavamaki@lasituspalvelu.fi

Sujuvaa ja nopeaa korjauslasitusta

  • Saavumme kiireellisissä tapauksessa hetimiten paikalle
  • Hoidamme rikkoontuneet lasituotteet asianmukaisesti eteenpäin
  • Huollamme, korjaamme tai valmistamme lasituotteet kohteen mukaan
  • Otamme tarvittavat mitat
  • Valmistamme, toimitamme ja asennamme uudet lasit
  • Kuuntelemme asiakkaan toiveet sekä pyrimme mahdollisimman kustannustehokkaisiin ratkaisuihin
  • Asiakas voi tuoda rikkoutuneen ikkunan meille ja vaihdamme lasin tiloissamme

Yleisimmin kysyttyjä lasituotteitamme: isot peilit, lasiovet, terassilasitukset, lasiset kaidejärjestelmät, sauna- ja suihkulasit, eristyslasit, äänieristyslasit ja tilanjakajat.

Turvallisesti toteuttaen

On tärkeää ehkäistä lisävahinkojen syntyminen, joten rikkoontunut lasi kannattaa korjauttaa nopeasti jo turvallisuudenkin takia. Lasi voi rikkoontua vahingossa tai ilkivallan seurauksena, mutta joka tapauksessa laitamme lasit uusiksi kokeneesti ja mahdollisimman pian. Toteutamme korjauslasitukset ammattitaidolla, mahdollisimman nopeasti sekä aina kilpailukykyisillä hinnoilla. Lasituspalvelu Pihlavamäki tarjoaa apuaan lasivahinkojen korjaukseen Jyväskylässä ja lähikunnissa.