Mittaus- ja asennuspalvelut

Saat korkealaatuiset lasitukset avaimet käteen -palveluna Jyväskylän seudulta

Lasituspalvelu Pihlavamäki palvelee ammattitaidolla. Sovimme yhdessä sopivan mittaus- ja asennusajan ja kerromme millaisia ratkaisuja suosittelemme toiveesi toteuttamiseen. Saat tietoa myös toimitusajoistamme sekä kustannuksista.

Kanssamme rakennat kestävän kumppanuuden – toimitamme isommat lasituserät kaluste-, sisutus- ja rakennusalan ammattilaisille!

Toteutukset antamiesi mittojen mukaan

Jotta lasitukset istuisivat mahdollisimman hyvin, olisivat näyttäviä ja ennen kaikkea turvallisia, on mitoitus tehtävä tarkasti. Lasitustiimimme mitoittaa kohteet aina mallilleen, joten voit olla varma, että lopputulos istuu paikalleen erinomaisesti. Huolellinen mittaus varmistaa tuotteen toimivuuden ja sujuvan asennuksen. Voit mitata lasituotteet myös itse, annamme tällöin  vinkkejä mittaamiseen ja tilaukseen liittyen. Toimitamme tuotteemme mielellämme myös asiakkaan omien mittojen mukaisesti.

Lasin asennuspalvelut

Toteutamme kaikkien toimittamiemme lasituotteiden asennustyöt turvallisesti. Tilaa kaidelasit, lasiterassit, saunan lasit, suihkuseinät, peililiukuovet, keittiön välitilat ja takaneduslasit.

Lasin leikkaus ja työstäminen

Palvelemme varsin kattavasti kaikkeen lasin valmistukseen ja työstöön liittyvissä työvaiheissa. Kun lasia tulee työstää leikkaamalla, poraamalla, kaivertamalla tai asentamalla erilaisia alumiiniprofiileita, kysy lasialan ammattilaisilta edullista tarjousta!

Kaikki suunnittelusta asennukseen saakka!

Tilaa edullinen lasin mittaus- ja asennuspalvelumme – Lasituspalvelu Pihlavamäki toteuttaa asiantuntevasti vaativatkin kokonaisuudet.