Tuotantopalvelut

Käsissämme lasikin taipuu moneen – laadukasta lasitusta Jyväskylän seudulta

Lasituspalvelu Pihlavamäki tarjoaa monipuolisesti erilaisia mahdollisuuksia lasin työstöön ja käsittelyyn. Joustava tuotantomme soveltuu mainiosti niin pienten yksittäisten kappaleiden valmistukseen kuin suurempaan rakennuskohteeseen sekä yhteistyöhön vaikkapa kalusteyrityksille. Tuotantomme sijaitsee Muuramessa, Jyväskylän kupeessa, mutta toimituksemme kulkevat myös koko Suomen alueelle.

Lasin CNC-työstö – yksilöllisiä ratkaisuja

Kun lasiin tai peiliin tulee tehdä porausta, kaiverrusta, kiillotusta tai muotoonleikkausta – käy monipuolinen CNC-työstökoneemme työhön. Toteutamme lasin poraukset, lasin kaiverrustyöt ja lasin muotoonleikkaukset viimeistellysti. Huoliteltu lopputulos on kaiken a ja o lasin työstössäkin.

Lasin UV-liimaus – ”näkymätöntä” lasin liimausta

Mitä lasin UV-liimaus tarkoittaa? UV-liimauksella mahdollistetaan lasin liittäminen toisiinsa siten, että saumakohdasta tulee mahdollisimman ”näkymätön”. Tällaista ilman heloja toteutettua saumausta voidaan hyödyntää esimerkiksi näyttävien ja ilmavien vitriinien valmistukseen. Menetelmä sopii myös esimerkiksi terraarion tekemiseen.

Lasin nestelaminointi – näyttävä turvalasi

Lasin nestelaminoinnilla koristelasista saadaan helposti tehtyä turvalasi. Nestelaminointi soveltuu erinomaisesti kaidelasituksiin tehden siitä turvallisen käyttää. Nestelaminointeja voidaan tehdä mitä erilaisimpiin koristelaseihin, jolloin lopputuloksesta saadaan yksilöllinen ja toiveenmukainen. Nestelaminoinnissa kahden lasilevyn väliin tehdään hartsilaminointi. Nestelaminoitu koristelasi sopii niin kaiteeksi, näkösuojaksi kuin vaikkapa äänieristyslasiksi.

Alumiiniprofiilit – kestävästi kokoon

Varastostamme löytyy laaja valikoima erilaisia alumiiniprofiileita ja -listoja, joita käytetään lasituksissa ja muissa rakennusalan tarpeissa. Alumiinista rakentuvat kevyet, kestävät ja viimeistellyt kokonaisuudet esimerkiksi terasseille. Alumiiniprofiileista muotoillaan peilioviin, liukulaseihin, suihkuseiniin, kaiteisiin, lasihyllyihin ja muihin lasituksiin turvallisia ja huoliteltuja silauksia.

Eristyslasit

Laadukkaat eristyslasit toimitamme nopeasti suoraan omalta eristyslasilinjalta. Valmistamme eristyslasielementit noudattaen nykyaikaisia laatuvaatimuksia.

Asennusta vailla?

Lasituspalvelu Pihlavamäki asentaa lasitukset Muuramessa, Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa.